lördag 30 november 2013

Det budskap som Gud har gett oss att föra vidare till er är att Gud är ljus. Det finns inget mörker i honom. 1 Johannes brev 1:5 Ur Levande Bibeln Vi som läser Bibeln vet att den säger att Gud skapade människan till sin avbild. Människan avspeglar därför många av Guds egenskaper; medvetande, förmåga till kärlek, fri vilja, förmåga att skapa. Det är egentligen ganska otroligt att tänka att vi faktiskt är skapade till Guds avbilder. Imorgon är det första advent och i de flesta hem har vi monterat upp stjärnor och ställt ut ljusstakar på fönsterbrädan. Vi tänder våra ljus och adventsstjärnor, det driver undan mörkret och ger oss en aning om ett hopp. Ljuset är ju symbolen av Gud själv, eftersom Gud är ljus och inget mörker finns i honom. Jag tror det är därför vi människor älskar ljuset. Att vandra med Gud är ju att vandra i ett stort ljus. Ibland kan det nästan kännas som att det blir för mycket. Att vandra i ljuset betyder ju att själv utsätta sig för ljuset. Inte bara använda ljuset som nån ficklampa som man tar sig fram med, eller som man lyser på andra med för att avslöja deras brister. Ljuset träffar mig. I det ljuset ser jag vem jag är. Jag ser mina brister och mina tillkortakommanden. Lätt då att börja vända sig bort. Att inte vilja bli utsatt för detta allt avslöjande ljus! Men när Guds ansikte lyser emot oss är det inte för att "sätta dit oss" Det är förlåtelsens ljus som riktas mot oss. Jag vet allt vill Gud säga....om dina traggliga vandring, om dina misslyckanden - men jag älskar dig och jag vill att du ska leva i mitt ljus. Gud vill ställa oss inför Jesus och låta Hans kärleks ljus lysa över oss. Få genomstrålas av Hans ljus, av Hans kärlek, så att vi badar i Hans strålglans. Och det fantastiska är att när vi lever där i ljuset kommer vi att omdanas i denna strålglans. Och detta ljus kommer att ge sitt återsken till dem vi möter. Idag mår många människor runt oss dåligt. Deras liv är en vandring i mörker. Efter vägen där vi går fram möter vi dem. När vi går med Jesus strålar Hans ljus emot dem. Och ger dem möjligheten att få lämna sitt mörker och komma in i Guds fantastiska ljus där inget mörker finns. I den mån vi låter oss belysas av Guds Ljus, kommer vi att upplysa världen med Hans ljus. Gud välsigne dig att fortsätta vara den ljusbringare Gud vill att vi alla ska vara!

1 kommentar:

  1. Hi Selina



    i am Montoya Jazhel from the philiphines ,i was in a big problem in my marital life so i read your testimony on how Dr Ikhide help you get your husband back and i said i will give it a try and i contacted the Dr Ikhide to help me and he promised to help me get my problem solved. now am so happy with my life because all my problems are over. Thanks to the great Dr Ikhide for the help and Thanks to you Selina.

    You can reach him with this email:- dr.ikhide@gmail.com and i promise he will not disappoint you.



    I AM SO HAPPY…… remember here is his email:- dr.ikhide@gmail.com or whatsapp :- +2349058825081



































    Kumusta Selina



    ako si Montoya Jazhel mula sa pilipinas, ako ay nasa malaking problema sa aking buhay sa pag-aasawa kaya nabasa ko ang iyong patotoo sa kung paano tulungan si Dr Ikhide na maibalik ang iyong asawa at sinabi kong susubukan ko ito at makipag-ugnay sa Dr Ikhide upang matulungan ako at nangako siyang tulungan ako na malulutas ang aking problema. ngayon masaya ako sa aking buhay dahil ang lahat ng aking mga problema ay tapos na. Salamat sa mahusay na Dr Ikhide para sa tulong at Salamat sa iyo Selina.

    Maabot mo siya sa email na ito: - dr.ikhide@gmail.com at ipinapangako ko na hindi ka niya bibiguin.



    AKO KAYA NAKAKITA …… tandaan dito ay ang kanyang email: - dr.ikhide@gmail.com or whatsapp :- +2349058825081

    SvaraRadera